• business_bg

I manges øyne er golf en elegant herresport, men faktisk er dette ikke bare en konkurranse med svingavstand, men også en konkurranse med spareferdigheter.

csdcd

For å redde en ball, for å redde en scoring med ett slag, har vi vært vitne til for mange golfspilleres forlegenhet – etter å ha gravd i bunkeren i lang tid, beveget seg ikke ballen, men den var dekket av sand;for å redde ballen ved dammen, uforsiktig Å falle i vannet blir en "kylling i suppe";før ballen på treet blir truffet, faller personen fra treet...

dsc

På British Open 2012 slo Tiger Woods en ball som falt ned i en bunker i knelende stilling.

Hvis svingen handler om den grasiøse siden av golf, er det å redde ballen tortursiden av golf.Dette er et øyeblikk da selv profesjonelle spillere er hjelpeløse, og det er et midnattsmareritt som utallige golfere ikke kan bli kvitt.

cd-er

I Presidents Cup 2007 falt Woody Austin ved et uhell i vannet for å redde golfballen i vannet på det 14. hullet, og hele prosessen ble flau.

cdscsgs

I CA-mesterskapet 2013 tok Stenson bare av seg undertøyet og hanskene for å redde en ball som hadde truffet silten ved siden av vannhinderen, og har siden opparbeidet seg et rykte som "underbukser".

Tristheten ved å redde ballen, bare de som har opplevd eller vært vitne til det forstår!Alle har sin akilleshæl – hvis nybegynnerens frykt kommer fra vann- og sandgroper, er den erfarne veteranens frykt gress og skog.

Evnen til å redde ballen er skillelinjen som bestemmer profesjonell og amatør.Amatørgolfere vil bruke sine egne tommelfingerregler for å redde ballen, mens profesjonelle spillere vil bestemme seg for å redde ballen basert på sannsynligheten for suksess-fordi premisset for å redde ballen er å først evaluere vanskelighetsgraden for redningen, som f.eks. grovt gress, dammer, bunkere osv. Mellom skogen... og evaluer deretter om du har evnen til å redde ballen.Dette er øyeblikket når du trenger å bruke din intelligens og emosjonelle intelligens.Riktigheten av handlingsdommen påvirker seier eller tap av hele spillet.

dxvcdxfv

Blindt å øve på svingen garanterer ikke suksessraten for å redde ballen.For i golfbransjen er det et ordtak som sier at de fleste banedesignere vil designe hindringer for lange slagere eller golfere som slår en stor skive.Bunkers-, vann- og trehindringer settes først til høyre, mens hindringer er satt lenger til venstre.Når den lange slagerens krok- og trekkvinkel endres, er sannsynligheten for at ballen går inn i fellen høyere, og det er grunnen til at avstandstreffet En spiller som går langt er mer sannsynlig å trenge en redning enn en spiller som er nærme.

dscs

Trikset med å planlegge fremover er å være fullt forberedt før du starter – sakte ned svingen og du sparer poeng, redder ballen og reduserer sjansen for en redning.Samle positiv informasjon om skuddet ditt, for eksempel å evaluere yardage, vindmåling, pinneposisjon osv., stol på dine grunnleggende ferdigheter for å sikre at ballen er på fairway, og hvis du ikke spiller bra den dagen, kan du være konservative.

Når vi er under press for å spare, er det vanligvis to tilstander, en er spent på muligheten, eller vi er nervøse på grunn av frykten for å mislykkes.Uansett hvilken tilstand du er i, er det viktig å holde seg rolig og tålmodig.Den beste måten å overvinne frykt på er å være godt forberedt, noe som lar deg erstatte frykt med selvtillit.

Den vanlige måten å gjøre dette på er først å roe seg ned, slappe av, trekke pusten dypt og føle at du står stødig.Se for deg hvordan ballen flyr oppover greenen og prøv svingen din som om du skulle slå den, forestill deg ditt beste skudd ved en redning, og hvis du ikke kan tenke på ditt eget, forestill deg noen andres skudd, velg et trygt sted på greenen som målet ditt, og hold deretter finishen på hver testsving til du føler at du kan treffe den.

cdfgh

Vi øver sjelden på alle slags redningsscener, så det blir alle slags pinlige redninger.Dette er den normale tilstanden til golf - for å kjempe mot feil og ubesluttsomhet som kan oppstå når som helst, bruk selvtillit, psykologiske våpen som åpenhet og konsentrasjon, selv om de er fulle av stygghet, må de holde ut til slutten .

Dette er en avansert kunnskap om golf.Når vi krysser dette hinderet, kan vi være fryktløse og ugunstige!


Innleggstid: Mar-01-2022