• business_bg

Den amerikanske "Time" publiserte en gang en artikkel som sa at mennesker under epidemien generelt har en "følelse av maktesløshet og utmattelse"."Harvard Business Week" sa "en ny undersøkelse av nesten 1500 mennesker i 46 land viser at når epidemien sprer seg, har de aller fleste mennesker en nedgang i både livs- og arbeidslykke."Men for golfpublikummet Sa at gleden ved å spille er på vei oppover – epidemien har blokkert og begrenset folks reiser, men den har fått folk til å forelske seg i golf igjen, slik at de kan hengi seg til naturen og føle gleden ved kommunikasjon og kommunikasjon.

215 (1)

I USA, som et av de mest "trygge" stedene der sosial distansering kan opprettholdes, ble golfbaner først lisensiert for å gjenoppta driften.Da golfbaner gjenåpnet i april 2020 i en enestående skala, økte interessen for golf raskt.I følge National Golf Foundation har folk spilt golf mer enn 50 millioner ganger siden juni 2020, og oktober så den høyeste økningen, opp mer enn 11 millioner sammenlignet med 2019. Dette er den andre golfboomen siden Tiger Woods feide over USA i 1997 .

215 (2)

Forskningsdata viser at golf har vokst i popularitet raskere under pandemien, ettersom golfere er i stand til å opprettholde en trygg sosial avstand og opprettholde fysisk aktivitet i utendørsmiljøer samtidig som de fremmer deres fysiske og mentale helse.

Antall personer som spiller i Storbritannia på 9- og 18-hullsbaner har steget til 5,2 millioner i 2020, opp fra 2,8 millioner i 2018 før pandemien.I områder med et stort antall golfere i Kina har ikke bare antall golfrunder økt betydelig, men også klubbmedlemskapet selger godt, og entusiasmen for å lære golf på driving range er sjelden de siste ti årene.

215 (3)

Blant de nye golferne over hele verden sa 98 % av de spurte at de liker å spille golf, og 95 % tror de vil fortsette å spille golf i mange år fremover.Phil Anderton, utviklingssjef i The R&A, sa: "Golf er midt i en virkelig boom i popularitet, og vi har sett en enorm økning i deltakelse i mange deler av verden, spesielt de siste to årene med COVID. -19.Under epidemien kan utendørssport utføres sikrere.»

215 (4)

Opplevelsen av epidemien har fått flere til å forstå at «bortsett fra liv og død, er alt annet i verden trivielt».Bare en sunn kropp kan fortsette å nyte denne verdens skjønnhet."Livet ligger i trening" avslører de passende aktivitetene for å opprettholde koordineringen av hjernen og fysisk styrke, og er hovedmidlet for å forebygge og eliminere tretthet og forbedre helsen.

Golf har ingen begrensninger på folks alder og fysiske form, og det er ingen heftige konfrontasjoner og raskere treningsrytme;ikke bare det, det forbedrer også kroppens egen immunitet og regulerer selvfølelse, noe som gjør at folk som har opplevd epidemien mer kan føle skjønnheten i "livet ligger i bevegelse".

Aristoteles sa: «Kjernen i livet ligger i jakten på lykke, og det er to måter å gjøre livet lykkelig på: For det første, finn tiden som gjør deg lykkelig, og øk den;For det andre, finn tiden som gjør deg ulykkelig, reduser den."

Derfor, når flere og flere mennesker kan finne lykke i golf, har golf fått mer popularitet og formidling.


Innleggstid: 15. februar 2022